Plastika, a.s.

 
A Plastika, a.s. nevű társaság 50-éves hagyománnyal rendelkezik a műanyag termékek gyártása terén. A termékportfóliója magában foglalja a csőrendszereket, fröccsöntött termékeket és LDPE fóliákat. E termékeket alkalmazzák az építőiparban, az élelmiszer-, elektrotechnikai, vagy autóiparban és egyéb ágazatokban.
 
CsőrendszereketFóliákatFröccsöntött termékeket 

Termékeink és szolgáltatásaink minőségét a minőségirányítási rendszerünk garantálja az STN EN ISO 9001-es nemzetközi szabványok és az STN EN ISO 14001-es környezetirányítási szabvány szerint. Az Európai Unió támogatásának köszönhetően 2011-ben befejeztünk egy beruházási projektet, amelynek eredményeképpen bővítettük a termelési potenciálunkat és végrehajtottuk a gépi berendezéseink modernizációját. 2013-ban a társaság teljes átszervezésen esett át, a munka hatékonyságának növelése érdekében, valamint azért, hogy az ügyfeleink számára nyújtott szolgáltatások minőségét tovább emeljük. A teljes revitalizációs folyamathoz és korszerűsítéshez hozzájárult az EAN vonalkódok bevezetése ugyanabban az évben. A társaság minden lépésével az ügyfelek követelményeinek komplex megoldása felé tart, hogy lehető legnagyobb ügyfél-elégedettséget biztosíthasson.  
 
Page is under construction. Thank you for your patience.  Please use our online contact form to request more information.